Maak je leven makkelijker met Mixel

Ben jij een recruiter die altijd tijd tekortkomt? Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature is al een hele klus, maar daarnaast moet je ook nog eens tijd vrijmaken voor het up-to-date houden van social media. Met Mixel wordt jouw leven een stuk makkelijker. Dankzij de hulp van AI wordt er een contentkalender voor je gemaakt en krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met onder andere inhakers. Zo ben jij altijd up-to-date en heb je meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Probeer helemaal gratis! »

Transparante communicatie

Als recruiter is het belangrijk om snel en transparant te communiceren met kandidaten en werkgevers. Mixel begrijpt dit en zorgt ervoor dat je altijd de juiste informatie deelt op social media. Je kunt bijvoorbeeld vacatures delen en tips geven aan sollicitanten en werkgevers. Hoe je daar precies invulling aangeeft, daar helpt onze contentkalender je mee. Zo ben je altijd relevant en sta je in contact met je volgers.

Vind inspiratie op social media

Als recruiter is het belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in recruitment. Mixel helpt je hierbij door inspiratie te bieden op social media. Denk bijvoorbeeld aan carrière-advies en -inspiratie. Zo blijven je volgers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Automatisch blogposts genereren

Naast het up-to-date houden van social media biedt Mixel ook de mogelijkheid om blogposts te genereren op basis van de contentkalender. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd relevante en interessante content deelt met je volgers.

Kortom, Mixel maakt het leven van een recruiter een stuk makkelijker. Dankzij de hulp van AI ben jij altijd up-to-date en heb je meer tijd over voor andere belangrijke zaken. En wie wil dat nou niet?

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉