Hoe Mixel jouw leven een stuk makkelijker maakt

Ben jij druk bezig met het runnen van jouw eigen bedrijf en heb je eigenlijk geen tijd om je social media up-to-date te houdenMet Mixel, een dienst die gebruik maakt van AI, kan je een contentkalender laten maken waarmee je jouw social media probleemloos bijhoudt.

Probeer helemaal gratis! »

Met Mixel kan je elke week een briefing verwachten met tips en inhakers die je kan gebruiken om je social media kanalen up-to-date te houden. Denk hierbij aan tips voor Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en zelfs blogposts. Dankzij Mixel heb je meer tijd om je te focussen op andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf, zoals het produceren van de perfecte video.

Social media tips van Videoproducties

Als videoproducent weet jij als geen ander hoe belangrijk social media kanalen zijn voor de groei van jouw bedrijf. laten zien wat je kan is slechts één van de manieren om je social content te makne: Deel voorbeelden van jouw recente videoproducties op social media. Onze contentkalender helpt je echter aan meer ideeën en helpt je in te spelen op de actualiteit.

Wil jij ook meer tijd overhouden voor het produceren van de perfecte video? Laat Mixel jou helpen bij het up-to-date houden van je social media kanalen en maak kennis met de creatieve ideeën en professionele aanpak waar onze AI je mee helpt.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉