Verbeter jouw social media strategie met Mixel

Als videograaf ben jij de specialist in het creëren van prachtige en professionele video's. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw werk op de juiste manier te presenteren aan jouw doelgroep. Maar hoe zorg je er nou voor dat je altijd up-to-date bent op social media? Mixel biedt de oplossing met behulp van Artificial Intelligence.

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst waarmee je gemakkelijk een contentkalender kunt laten maken voor jouw social media kanalen. Hierdoor bespaar je tijd en krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan jouw social media. Zo blijven je socials up-to-date met de nieuwste trends en inhakers.

De voordelen van Mixel

Dankzij Mixel heb je meer tijd om je te focussen op het maken van mooie video's en communicatie met jouw klanten. Daarnaast is het fijn om te weten dat je altijd een contentkalender hebt waar je op terug kunt vallen, en dat je elke week nieuwe inspiratie krijgt op het gebied van social media.

Social media tips:

Als videograaf wil je natuurlijk dat jouw prachtige video's gezien worden door jouw doelgroep. Met hulp van Mixel krijg je niet alleen een contentkalender maar ook elke week tips en inspiratie voor jouw social media. Hieronder vind je enkele tips die je kunt verwachten:

Video's van mooie opdrachten en evenementen

Laat jouw klanten zien wat je in huis hebt door jouw beste werk te delen op social media. Mixel zal je helpen met het vinden van de juiste momenten om deze video's te delen op jouw social media kanalen. Zo blijf je altijd top of mind bij jouw doelgroep.

Inspirerende quotes en voorbeelden van mooie video's

Naast het delen van jouw eigen werk is het ook belangrijk om inspiratie te delen met jouw doelgroep. Mixel zal je helpen met het vinden van inspirerende quotes en voorbeelden van mooie video's om te delen op jouw social media kanalen. Zo blijf je interessant en relevant voor jouw doelgroep.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videoproductie en -technologie

Als videograaf wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproductie en -technologie. Mixel zal je elke week op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, trends en tips. Zo ben je altijd up-to-date en kun jij jouw klanten de beste service bieden.

Bespaar tijd en verbeter jouw social media strategie met Mixel

Met Mixel heb je altijd een up-to-date contentkalender en krijg je elke week nieuwe inspiratie voor jouw social media kanalen. Zo bespaar je tijd en zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw social media altijd op en top is. En het mooiste van alles? Je kunt zelfs blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Ga voor de beste resultaten en probeer Mixel nu uit!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉