Promoot je bedrijf met Mixel's Social Media Contentkalender

Als drukbezette ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn op social media. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet altijd even makkelijk om dit consistent te blijven doen. Dat is waar Mixel om de hoek komt. Met de hulp van AI kan je nu een contentkalender laten maken om je social media up-to-date te houden, zonder dat je hier zelf veel tijd in hoeft te steken. Bovendien ontvang je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers.

Met deze extra tijd die je bespaart, kan je je richten op andere zaken binnen je bedrijf.

Het is belangrijk om je bedrijf te promoten op social media. Maar hoe doe je dit op een effectieve manier? Bij Mixel weten we dat het belangrijk is om de marketingprincipes van Cialdini toe te passen. Zoals het principe van sociale bewijskracht en autoriteit. Als vertaler kan je bijvoorbeeld tips geven over het vertalen van teksten en het omgaan met cultuurverschillen. Dit zijn onderwerpen waar veel bedrijven mee worstelen en waar jij als expert in kan adviseren. Deel ook voorbeelden van succesvolle vertalingen om je autoriteit te versterken.

Social media tips voor jouw vertaalbedrijf

Naast de bovengenoemde tips kan je ook aandacht besteden aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vertaaltechnologie en -software. Zoals bijvoorbeeld de integratie van AI in vertaalprogramma's. Maar ook interessante verhalen en artikelen over de rijkdom van taal en cultuur kunnen bijdragen aan een sterke online aanwezigheid. Door deze content te delen en te voorzien van waardevolle informatie, trek je de juiste doelgroep aan en bouw je aan een sterke relatie met je volgers.

Maar niet alleen op social media kan Mixel je helpen. Naast het opstellen van een contentkalender voor social media, kan je ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo kan je je website altijd up-to-date houden met relevante content voor jouw doelgroep. En dit allemaal zonder dat je hier zelf veel tijd aan hoeft te besteden. Zo kan jij je blijven richten op het bieden van de beste vertalingen voor jouw klanten.

Ben jij klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan nu Mixel en ontdek hoe onze AI jou kan helpen bij het creëren van boeiende content voor je social media en blog.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉