Maak je social media up-to-date met Mixel

Beste verhuizer, ben je het zat om tijd en energie te steken in het bedenken van social media content voor je verhuisbedrijf? Dan hebben wij de oplossing voor jou: Mixel. Met behulp van AI kunnen wij jouw contentkalender up-to-date houden, zodat jij je kunt focussen op de belangrijke dingen, zoals het zorgeloos verhuizen.

Probeer helemaal gratis! »

Bij Mixel begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij jou elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media. Denk hierbij aan verhuistips, relevante data en speciale acties voor verhuizingen.

Hoe werkt Mixel?

Het enige wat jij hoeft te doen is ons te voorzien van informatie over jouw bedrijf en doelgroep. Vervolgens zorgt onze AI ervoor dat er een contentkalender wordt opgesteld, die je kunt gebruiken voor het inplannen van je social media berichten.

Een ander voordeel van Mixel is dat je blogposts kunt laten genereren op basis van de contentkalender. Hierdoor kun je jouw expertise delen met jouw doelgroep en meer interactie creëren op je social media.

Laat Mixel voor jou werken

Door gebruik te maken van Mixel bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van kwalitatieve content die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo kun jij je richten op het zorgeloos verhuizen en blij maken van je klanten.

Kortom, laat Mixel voor jou werken en zorg ervoor dat jouw social media up-to-date is zonder dat het jou veel tijd kost. Meld je nu aan en ervaar het gemak van Mixel.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉