Actuele social media eenvoudiger dan ooit

Als redacteur van een uitgeverij ben je altijd bezig met het maken van content en het promoten van publicaties. Maar wanneer je ook nog eens verantwoordelijk bent voor de social media van je eigen uitgeverij, kan het lastig zijn om alle ballen hoog te houden. Gelukkig is er nu Mixel: een dienst die je helpt met het maken van een contentkalender en het geven van tips voor social media.

Probeer helemaal gratis! »

Hoe werkt het?

Mixel maakt gebruik van AI om een contentkalender te genereren die perfect past bij jouw uitgeverij en jouw doelgroep. Deze contentkalender bevat niet alleen suggesties voor social media posts, maar ook voor blogposts en andere vormen van content. Zo hoef jij niet meer na te denken over wat je moet plaatsen en bespaar je veel tijd.

Elke week krijg je een briefing van Mixel met tips voor het invullen van je social media. Deze tips zijn gebaseerd op actuele evenementen en trends, waardoor je altijd relevante content kunt delen. Je kunt onder andere tips verwachten over het voorstellen van nieuwe boeken en auteurs aan het publiek, het delen van achtergrondinformatie over het uitgeefproces en het plaatsen van boekrecensies en interviews met auteurs.

Meer tijd voor andere zaken

Dankzij Mixel heb je meer tijd voor andere zaken, zoals het helpen bij het realiseren van publicaties en het verzorgen van distributie en verkoop. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over inspiratie voor het up-to-date houden van je social media: dat doet Mixel voor jou.

Mixel ondersteunt verschillende sociale media platforms, zoals Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Daarnaast kun je ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo kun jij je concentreren op het maken van de beste content, terwijl Mixel zorgt voor de perfecte verspreiding ervan.

Maak het jezelf makkelijk en kies voor Mixel

Als redacteur van een uitgeverij heb je het al druk genoeg. Met Mixel maak je social media eenvoudiger dan ooit. Je bespaart tijd en kunt je concentreren op andere zaken, terwijl Mixel zorgt voor de beste content en het up-to-date houden van je social media. Maak het jezelf makkelijk en kies voor Mixel.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉