Promoot jouw transportbedrijf met Mixel

Heb jij een eigen transportbedrijf? Dan ben je vast druk bezig met het veilig en comfortabel vervoeren van goederen. De kans is groot dat het actueel houden van je social media er regelmatig bij inschiet, omdat je daar geen tijd voor hebt.

Probeer helemaal gratis! »

Met Mixel kun jij namelijk een contentkalender laten maken voor jouw social media. Hierdoor hoef jij niet meer na te denken over wat je precies moet posten en wanneer. Mixel doet dit voor jou, met als gevolg dat jij meer tijd over hebt voor andere belangrijke zaken.

Daarnaast ontvang je elke week een briefing met tips en inhakers om invulling te geven aan jouw social media. Zo kun je bijvoorbeeld tips verwachten over nieuwe transportmogelijkheden en duurzaam transport. Ook kun je blogposts laten genereren op basis van de contentkalender.

Waarom Mixel jouw transportbedrijf kan helpen

Door te laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt, kun je nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten behouden. Zo kun je bijvoorbeeld ervaringen van klanten delen op social media. Hierdoor zien anderen hoe tevreden jouw klanten zijn en wat zij kunnen verwachten.

Daarnaast kun je ook laten zien dat jouw bedrijf zorg draagt voor duurzaam transport. Dit is een belangrijk onderwerp en steeds meer mensen vinden het belangrijk dat bedrijven hier aandacht aan besteden. Door te laten zien dat jij hier ook aandacht aan besteedt, kun jij je onderscheiden van concurrenten en laten zien dat jij om het milieu geeft.

Bereik meer klanten met Mixel

Met Mixel kun je niet alleen meer tijd overhouden voor andere belangrijke zaken, maar ook meer klanten bereiken. Door op een strategische manier gebruik te maken van social media, kun jij jouw bedrijf laten groeien.

Ben jij benieuwd naar wat Mixel voor jouw transportbedrijf kan betekenen? Probeer het dan nu geheel kosteloos. Laat Mixel ook jouw transportbedrijf helpen om te groeien!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉