Promoot je bedrijf met Mixel: de AI-oplossing voor je social media contentkalender

Als tekstschrijver ben je altijd bezig met het leveren van hoogwaardige teksten en copywriting. Maar naast het schrijven van teksten is het belangrijk om je bedrijf te promoten op social media. Hoe zorg je ervoor dat je constant up-to-date bent op social media zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het bedenken van content?

Probeer helemaal gratis! »

Maak kennis met Mixel, de oplossing voor je social media contentkalender. Met behulp van AI krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media. Denk hierbij aan inhakers voor speciale dagen en achtergrondinformatie over de copywriting-industrie. Zo heb je altijd genoeg inspiratie om je social media platforms up-to-date te houden en je bedrijf te promoten.

Wat kun je nog meer verwachten van Mixel?

Als je gebruik maakt van Mixel, dan kun je naast de contentkalender ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo heb je supersnel een outline om je website actueel te houden. Zo wordt het schrijven van teksten weer een stuk makkelijker!

Maak gebruik van Mixel en start met het promoten van je bedrijf op social media. Zo kun je meer tijd besteden aan het leveren van hoogwaardige teksten en copywriting en hoef je niet langer na te denken over wat je wilt posten op social media. Je kunt Mixel gratis proberen en ontdekken wat het voor jouw bedrijf kan betekenen!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉