Bespaar tijd met je social media

Ben jij een tegelzetter die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige tegelwerken wil laten zien op social media, maar heb je geen tijd en inspiratie om je social media bij te houden? Dan hebben wij de oplossing voor jou: Mixel!

Probeer helemaal gratis! »

Dankzij onze AI-gedreven dienst hoef jij je geen zorgen meer te maken over het plannen van social media posts. Onze slimme algoritmes maken een contentkalender voor je, zodat jij altijd up-to-date blijft op social media.

Bespaar tijd en focus op je klanten

Met Mixel hoef jij je geen zorgen meer te maken over het bedenken van social media content. Elke week krijg je van ons een briefing met tips en inhakers om invulling te geven aan je social media. Zo heb je meer tijd om je te focussen op waar het echt om draait: jouw tegelwerk en je klanten.

Als tegelzetter is het belangrijk om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen. Bij Mixel begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden we jou de mogelijkheid om naast je contentkalender ook blogposts te genereren op basis van de inhoud die we voor je social media hebben geselecteerd. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling op al je online kanalen, van Twitter tot Instagram en van LinkedIn tot Facebook.

Hoe Mixel jouw social media naar een hoger niveau tilt

Als tegelzetter wil je laten zien wat je in huis hebt en daarom zijn onze social media tips speciaal gericht op jouw vakgebied. Denk hierbij aan voorbeelden van bijzondere tegelvloeren, het plaatsen van tegelwerk in badkamers en keukens en tips voor het onderhoud van tegelvloeren.

Door deze tips te gebruiken in je social media posts, laat je zien dat jij een expert bent op jouw vakgebied en dat je meedenkt met de klant. Creatieve oplossingen bieden is tenslotte waar jij als tegelzetter goed in bent, en daarom kunnen wij jouw social media naar een hoger niveau tillen.

Wil jij als tegelzetter ook meer tijd besparen en je social media naar een hoger niveau tillen? Probeer dan nu Mixel en laat onze AI-gedreven dienst voor jou werken!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉