Bespaar tijd en creëer een professioneel imago op social media

Ben jij een drukbezette monteur die geen tijd heeft om dagelijks social media bij te houden en te bedenken wat je allemaal kunt posten? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Met Mixel kun je dankzij de hulp van AI een contentkalender laten maken, zodat je altijd up-to-date bent op social media. Bovendien krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, waaronder inhakers. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over wat je op social media moet plaatsen.

Probeer helemaal gratis! »

Als monteur wil je je natuurlijk focussen op het snel repareren van apparatuur voor jouw klanten. Daarom is het belangrijk om je online aanwezigheid goed te onderhouden, zodat klanten je gemakkelijk kunnen vinden en weten wat ze van je kunnen verwachten. Met Mixel kun je tijd besparen, terwijl je toch een professioneel imago uitstraalt op social media. Wat voor tips je doorlopend kunt verwachten? Bijvoorbeeld het volgende.

Preventief onderhoud en technische ondersteuning

et Mixel kun je gemakkelijk tips en trucs delen voor het onderhouden van apparatuur en machines, zodat klanten waardevolle informatie van jou kunnen ontvangen en beter begrijpen wat er nodig is om hun apparatuur goed te onderhouden.

Nieuwe producten en klantreferenties

Naast het delen van tips en trucs, kun je met Mixel ook nieuwe producten of diensten presenteren op sociale media. Zo weten je klanten altijd als eerste wat er nieuw is in jouw bedrijf. Daarnaast is het delen van klantreferenties en positieve beoordelingen ook een goede manier om je expertise en betrouwbaarheid te laten zien op social media.

Blogs op basis van de contentkalender

Heb je geen idee wat je moet schrijven voor jouw blog? Met Mixel kun je blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo heb je altijd wat om te delen op je blog en kun je jouw klanten voorzien van waardevolle informatie. Bovendien is het regelmatig posten van blogposts een goede manier om je online aanwezigheid te vergroten en hoger te scoren in zoekmachines.

Wil je je tijd besparen en toch een professioneel imago uitstralen op social media? Maak dan gebruik van Mixel en blijf altijd up-to-date op social media.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉