Promoot jouw stucadoorsbedrijf met Mixel

Ben je een stucadoor, maar heb je geen tijd om je social media up-to-date te houden? Heb je moeite met het bedenken van originele content voor je Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook accounts? Dan is Mixel de oplossing voor jou! Met onze hulp kun je een contentkalender laten maken die perfect past bij jouw bedrijf en klanten. Zo heb jij meer tijd om je te focussen op waar je echt goed in bent: het leveren van strak en mooi stucwerk.

Probeer helemaal gratis! »

Social media tips voor jouw stucadoorsbedrijf

Bij Mixel weten we dat elke ondernemer uniek is, en daarom bieden wij een contentkalender op maat aan. Maar om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, hebben we een aantal social media tips voor jouw stucadoorsbedrijf op een rijtje gezet:

Voorbeelden van bijzonder stucwerk

Door foto's te delen van bijzondere stucwerkprojecten die je hebt afgerond, kunnen potentiële klanten zien wat voor kwaliteit ze kunnen verwachten van jouw bedrijf. Laat zien dat je in staat bent om elk project tot een succes te maken, of het nu gaat om een kleine of grote klus.

Modern stucwerk

Laat zien dat je op de hoogte bent van de laatste trends en technieken op het gebied van wandafwerking. Deel foto's van moderne wandafwerkingen, zoals betonlook of grove stuctechnieken. Zo laat je zien dat jouw bedrijf staat voor kwaliteit en innovatie.

Historische panden

Renoveren van historische panden is een specialisme waar niet elke stucadoor ervaring mee heeft. Laat daarom zien dat jouw bedrijf deze expertise wel heeft. Deel foto's van gerestaureerde historische panden en laat zien dat je met respect voor het origineel vakwerk kunt afleveren.

Meer tijd om te focussen op jouw bedrijf

Met Mixel heb je niet alleen een contentkalender die perfect past bij jouw bedrijf en klanten, maar krijg je ook elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers. Zo heb je meer tijd om je te focussen op waar je echt goed in bent: het leveren van strak en mooi stucwerk. Bovendien kun je bij Mixel ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo kun jij je richten op waar jij het beste in bent, terwijl wij zorgen voor de rest!

Als stucadoor wil je graag laten zien wat je in huis hebt. Met Mixel als partner hoef je je geen zorgen meer te maken over je social media activiteiten en kun jij je volledig richten op je vakmanschap. Onze hulp zorgt ervoor dat je bedrijf nog meer zichtbaar wordt en nog beter bekend raakt bij potentiële klanten. Meld je direct aan, en ontdek hoe jij ontzorgd kunt worden op gebied van content en social media!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉