Promoot jouw bedrijf met Mixel: de AI assistent voor jouw social media

Ben jij een SEO-specialist of focus jij je op het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw bedrijf? Dan weet je maar al te goed dat sociale media een belangrijke rol spelen in jouw online aanwezigheid. Maar het bijhouden van verschillende social media platforms kan tijdrovend zijn. Gelukkig is daar Mixel: de AI assistent die jou helpt met het maken van een up-to-date contentkalender voor jouw social media.

Probeer helemaal gratis! »

Hoe werkt Mixel?

Mixel is een AI assistent die jou helpt bij het maken van een contentkalender voor jouw social media platforms zoals Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en zelfs jouw blog. Op basis van jouw bedrijfsprofiel, analyseert Mixel jouw doelgroep en maakt het een contentkalender die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Bovendien krijg je elke week een briefing van Mixel met tips en inhakers voor jouw social media. Deze tips worden gegenereerd op basis van de nieuwste trends en technieken uit jouw branche. Zo blijven je volgers altijd up-to-date en blijf jij relevant op social media.

Waarom Mixel?

Met Mixel hoef jij je geen zorgen meer te maken over het bijhouden van jouw social media platforms. Je hebt meer tijd voor andere belangrijke zaken en je blijft altijd up-to-date en relevant op social media. Probeer Mixel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze AI assistent voor jouw bedrijf.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉