Promoot je bedrijf met Mixel

Als reisadviseur ben je dagelijks bezig met het plannen van de ultieme vakantie voor je klanten. Het is belangrijk om je te focussen op persoonlijke aandacht en service, passende en unieke reiservaringen bieden en vlotte en duidelijke communicatie. Maar hoe houd je jouw social media up-to-date zonder hier teveel tijd aan kwijt te zijn?

Probeer helemaal gratis! »

Maak kennis met Mixel, dé dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender kunt laten maken voor het up-to-date houden van je social media. Elke week krijg je een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers. Hierdoor heb je meer tijd voor persoonlijke aandacht en service voor je klanten.

Mix it up op Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook

Mixel biedt een scala aan social media tips, zoals reiservaringen en -tips van klanten, nieuwe bestemmingen en reisaanbiedingen. Daarnaast kun je mooie reisfoto's en video's delen en verhalen en ervaringen van reizigers delen om klanten te inspireren. Of je nu actief bent op Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook, Mixel zorgt voor een gevarieerde contentkalender voor al jouw social media kanalen.

Blogposts genereren op basis van de contentkalender

Wil je jouw reisadvies nog meer onder de aandacht brengen? Dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om blogposts te laten genereren op basis van de contentkalender. De blogposts worden geschreven door AI, maar zijn niet van menselijke teksten te onderscheiden. Zo blijf je altijd up-to-date en bespaar je tijd en moeite.

Houd je social media up-to-date en maak kennis met Mixel, de tool waar jij als reisadviseur niet zonder kunt. Het biedt de mogelijkheid om persoonlijke aandacht en service te geven, zonder dat je enorm veel tijd aan je social media hoeft te besteden. Zo blijf je succesvol in jouw vakgebied en groeit jouw bedrijf.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉