Haal meer uit je social media met Mixel

Als drukbezette docent of trainer heb je het vast druk genoeg met het voorbereiden van lessen en trainingen. Het bijhouden van je social media-accounts schiet er dan vaak bij in. Maar juist die accounts zijn belangrijk om in contact te blijven met je doelgroep en nieuwe studenten te werven. Met Mixel hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender voor je social media kunt laten maken. Je krijgt elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met onder andere inhakers. Hierdoor hoef je zelf geen tijd meer te besteden aan het bedenken van content en kun je je focussen op waar je goed in bent: het geven van trainingen.

Wat kun je verwachten?

Met Mixel hoef jij je geen zorgen meer te maken over de inhoud van je social media-accounts. Tips die je in je contentkalender kunt verwachten: vertel over nieuwe opleidingen die je gaat geven, plaats expert-blogs op je eigen website en deel deze op social media. Zo geef jij je volgers nog meer waardevolle informatie. Tot slot kun je ervaringen van studenten delen, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van jouw instituut.

Meer tijd voor andere zaken

Door Mixel te gebruiken, hoef je minder tijd te besteden aan het bedenken en plaatsen van social media-content. Hierdoor heb je meer tijd over voor andere zaken, zoals het voorbereiden van een nieuwe training of het verbeteren van je lesmateriaal. Bovendien hoef je geen tijd meer te besteden aan het bedenken van inhakers, want deze krijg je wekelijks van Mixel aangereikt.

Wil jij ook meer tijd overhouden voor de zaken waar jij goed in bent en toch actief blijven op social media? Kies dan voor Mixel. Je kunt zelfs blogposts laten genereren op basis van de contentkalender, zodat je nog meer waarde kunt bieden aan je volgers. Meld je gratis aan en en start vandaag nog met het up-to-date houden van je social media-accounts.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉