Haal het maximale uit je social media met Mixel

Ben jij een drukbezette online marketeer die altijd op zoek is naar de nieuwste digitale marketingtools en -strategieën? Of ben je een ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken bij het effectief gebruiken van sociale media? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Mixel.

Probeer helemaal gratis! »

Social media bijhouden is een tijdrovende klus die veel aandacht vraagt. Daarom is Mixel ontwikkeld. Met deze dienst kun je dankzij hulp van AI een contentkalender laten maken die speciaal is afgestemd op jouw bedrijf. Hierdoor hoef je zelf minder tijd te besteden aan het bedenken van content en kun jij je focussen op andere zaken.

Maar dat is niet het enige wat Mixel te bieden heeft. Elke week ontvang je namelijk een briefing met tips om invulling te geven aan je social media.

Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en blogposts

Mixel richt zich op verschillende sociale media, waaronder Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Met Mixel heb je altijd eenvoudig inspiratie (en daarmee content!) voor deze kanalen. Maar dat is nog niet alles. Met de contentkalender kun je ook blogposts genereren. Zo ben jij ook nog eens altijd voorzien van relevante content voor je website.

Kortom, met Mixel haal je het maximale uit je social media zonder dat het je veel tijd en moeite kost!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉