Maak kennis met Mixel: AI-gedreven social media marketing

Ben jij een online marketeer die moeite heeft om je social media up-to-date te houden? Geen zorgen, Mixel is hier om je te helpen!

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst die gebruik maakt van AI om een contentkalender voor jouw social media te maken. Dit betekent dat je niet langer uren hoeft te besteden aan het maken van berichten voor Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en het schrijven van blogposts.

Met Mixel krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, inclusief inhakers en andere ideeën die je kunt gebruiken om je online zichtbaarheid te vergroten. Dit betekent dat je meer tijd hebt om je te concentreren op andere belangrijke taken, zoals het opzetten en optimaliseren van online advertenties en het analyseren van marketingresultaten.

Meld je aan bij Mixel en ervaar hoe AI-gedreven social media marketing je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉