Altijd inspiratie voor actuele social media

Ben jij een loodgieter die ook actief is op sociale media? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig van je te laten horen. Maar met zo veel verschillende platformen en content die je moet plaatsen, kan het bijhouden van je sociale media nogal eens een uitdaging zijn.

Probeer helemaal gratis! »

Gelukkig is er nu een oplossing: Mixel: een innovatieve dienst die gebruik maakt van AI om je te helpen bij het maken van een contentkalender voor je social media. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over wat je precies moet plaatsen en wanneer. En als kers op de taart krijg je elke week een briefing met tips en inhakers om je sociale media nog verder te verbeteren.

Meer tijd voor je klanten

Dankzij Mixel heb jij meer tijd om je te focussen op de dingen die er echt toe doen: je klanten. Want met een goed gevulde contentkalender hoef jij niet meer dagelijks bezig te zijn met je sociale media. Zo heb je meer tijd voor bijvoorbeeld het snel en adequaat oplossen van problemen voor je klanten.

Tips op maat

Met Mixel krijg je elke week een briefing met tips op maat. Zo weet jij precies wat er speelt in jouw branche en kun je hierop inspelen. We geven je direct wat inspiratie voor content:

  • Tips voor het voorkomen van verstopte afvoerleidingen
  • Ontwikkelingen op het gebied van sanitair
  • Het vervangen van oud leidingwerk: maak een filmpje

Maak indruk op Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en meer

Met Mixel hoef je je geen zorgen te maken over welke sociale media platformen je moet gebruiken. De dienst biedt ondersteuning voor alle belangrijke platformen, zoals Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Bovendien kun je blogposts laten genereren op basis van de contentkalender, zodat je nog meer tijd overhoudt voor je klanten.

Bij Mixel geloven we dat het bijhouden van je sociale media niet langer een uitdaging zou moeten zijn. Wil jij ook meer tijd overhouden voor je klanten? Maak dan nu gebruik van Mixel's AI-contentkalender. Zo maak je niet alleen indruk op je sociale media, maar ook op je klanten!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉