Laat je social media bloeien met Mixel

Ben je het zat om urenlang door Pinterest te scrollen op zoek naar ideeën voor social media posts? Wil je meer tijd besteden aan het geven van goede service aan je klanten, in plaats van urenlang aan je Instagram-account te werken? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Probeer helemaal gratis! »

Met Mixel kun je nu dankzij onze geavanceerde AI-technologie een contentkalender laten maken, zodat je social media makkelijk up-to-date houdt. En dat is nog niet alles - elke week ontvang je een briefing met tips om je social media te vullen, inclusief inhakers die perfect passen bij jouw bedrijf! Zo kun je je focussen op het blij maken van je klanten, terwijl wij jou helpen zorgen dat je social media bloeit.

Wat kun je verwachten?

Met Mixel hoef je je geen zorgen te maken over wat je moet posten op social media. Onze AI-technologie maakt automatisch een contentkalender voor je, waarin je blogposts en content kunt genereren voor Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en meer. Hiermee kun je je volgers op de hoogte houden van jouw bedrijf en laten zien waar jij als klussenbedrijf voor staat.

Maar wat voor tips kun je dan verwachten? Wij zorgen dat je tips krijgt en inspiratie voor content opdoet. Content over het uitvoeren van kleine klussen in huis, het installeren van nieuwe technieken in woningen en of toon eens overzicht van recent afgeronde projecten. Hiermee laat je zien wat je als bedrijf allemaal kunt en waar je je op focust.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Je hoeft alleen maar aan te melden. Vervolgens geef je aan wat voor bedrijf je hebt en daarna zorgt onze AI-technologie ervoor dat er een gepersonaliseerde contentkalender voor je wordt gemaakt.

Elke week ontvang je een briefing met tips om invulling te geven aan je social media. Zo kun jij je volledig focussen op het leveren van vriendelijke en behulpzame service aan je klanten, terwijl wij voor jou zorgen dat je social media bloeit.

Sluit je nu aan bij Mixel

Ben jij klaar om je social media naar een hoger niveau te tillen? Sluit je dan nu aan bij Mixel en laat onze AI-technologie voor jou werken. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent - het blij maken van klanten door goed resultaat te leveren. Wij zorgen dat jouw social media-strategie altijd up-to-date is en perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉