Up-to-date blijven op social media? Laat Mixel je helpen!

Als installatiemonteur is het belangrijk om je online aanwezigheid te behouden en te groeien. Je hebt echter al genoeg aan je hoofd met het leveren van vakkundig en kwalitatief werk voor je klanten. Gelukkig is er nu een oplossing die je kan helpen je social media te beheren en toch meer tijd over te houden voor de dagelijkse werkzaamheden.

Probeer helemaal gratis! »

Bij Mixel kun je terecht voor een contentkalender die wordt samengesteld met behulp van AI-technologie. Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date bent op social media. Hierbij kun je denken aan Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Maar dat is niet alles, Mixel brengt je ook op de hoogte van diverse inhakers en trends die passen bij jouw bedrijf. Zo ben je verzekerd van een professionele en gevarieerde online uitstraling, zonder extra tijd kwijt te zijn.

Duurzame installatiemethoden en nieuwe technieken

Naast de dagelijkse inhakers, biedt Mixel ook wekelijkse tips om invulling te geven aan jouw social media. Dit kunnen bijvoorbeeld tips zijn over nieuwe technieken of duurzame installatiemethoden.

Ervaringen van klanten

Bovendien kun je bij Mixel ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Op deze manier kun je ervaringen van klanten delen en hen laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Een goede manier om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd aan klantenbinding te doen.

Kortom, Mixel is dé oplossing voor installatiebedrijven die online willen groeien, zonder extra tijd kwijt te zijn. Laat je helpen door de AI-technologie van Mixel en blijf up-to-date op social media.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉