Promoot jouw bedrijf met Mixel: de AI-contentkalender

Als hypotheekadviseur weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste informatie te delen met jouw doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat je consistent blijft in jouw social media uitingen, zonder dat het te veel tijd kost? Mixel biedt dé oplossing: de AI-contentkalender.

Probeer helemaal gratis! »

Hoe werkt Mixel?

Mixel maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om een contentkalender samen te stellen die perfect past bij jouw bedrijf. Hierin worden bijvoorbeeld hypotheekrente-updates, vergelijkingen en klantreferenties verwerkt. Daarnaast krijg je ook nog eens elke week een briefing met tips om jouw social media met inhakers te vullen. Zo ben je altijd up-to-date en worden jouw social media kanalen een waardevolle aanvulling op jouw bedrijf.

Minder tijd kwijt aan social media, meer tijd voor jouw bedrijf

Dankzij Mixel hoef je minder tijd te besteden aan het bedenken en plannen van social media berichten. Hierdoor houd je meer tijd over om je te focussen op waar je echt goed in bent: het vinden van de juiste hypotheken voor jouw klanten en ze ondersteunen bij het afsluiten daarvan.

Social media tips voor hypotheekadviseurs

Als hypotheekadviseur zijn er verschillende social media tips die je kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

  • Deel hypotheekrente-updates en vergelijkingen, zodat jouw doelgroep op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
  • Geef tips voor het aanvragen van een hypotheek en het kopen van een huis. Hiermee laat je zien dat je niet alleen deskundig bent, maar ook echt met jouw klanten meedenkt.
  • Deel klantreferenties en positieve beoordelingen. Dit laat zien dat je een betrouwbare partner bent en zorgt voor meer vertrouwen bij potentiële klanten.

Meer dan alleen social media: blogposts op basis van jouw contentkalender

Naast social media kanalen zoals Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook, kun je met Mixel zelfs blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo heb je altijd genoeg content om te delen en wordt jouw online aanwezigheid nóg waardevoller.

Wacht niet langer en ontdek hoe Mixel jou kan helpen bij het opzetten van een sterke online aanwezigheid. Probeer het nu!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉