Maak je leven gemakkelijker en promoot je bedrijf met Mixel

Als drukbezet eigenaar van een bedrijf is het bijhouden van sociale media misschien wel het laatste waar je tijd voor hebt. Maar we weten allemaal dat het tegenwoordig van groot belang is om een sterke aanwezigheid op sociale media te hebben. Het kan echter lastig zijn om de tijd en energie te vinden om regelmatig inhoud te plaatsen en bij te houden wat er gebeurt in de online wereld. Gelukkig is er nu een oplossing: Mixel. Met behulp van AI maakt Mixel een contentkalender voor je en krijg je wekelijks een briefing met tips om invulling te geven aan je social media.

Probeer helemaal gratis! »

Stel je eens voor hoeveel meer tijd je zou hebben om je te richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf als je niet meer zoveel tijd hoeft te besteden aan social media. Bijvoorbeeld als je een hovenier bent en je je wilt richten op het ontwerpen en onderhouden van prachtige tuinen, of als je advies wilt geven over tuinonderhoud en plantenkeuze.

Wat kun je verwachten van de social media tips?

Bij Mixel weten we dat elke branche en elk bedrijf anders is. Daarom bieden we gepersonaliseerde social media tips aan om ervoor te zorgen dat je content relevant en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Als hovenier kun je bijvoorbeeld inspirerende tuinontwerpen en -ideeën delen, tips geven voor het onderhoud van tuinen en planten, en referenties en voor- en na-foto's van tuinprojecten plaatsen. Dit alles zal een positieve invloed hebben op de zichtbaarheid van je bedrijf en zal bijdragen aan de groei van jouw online aanwezigheid.

Daarnaast biedt Mixel de mogelijkheid om blogposts te laten genereren op basis van de contentkalender. Dit zorgt niet alleen voor meer inhoud op je website, maar ook voor een betere SEO-ranking.

De kracht van Cialdini marketingprincipes

Bij Mixel zijn we ons bewust van de kracht van marketingprincipes van Robert Cialdini. We passen deze principes toe in ons werk om ervoor te zorgen dat de gepersonaliseerde social media tips zo effectief mogelijk zijn. Door bijvoorbeeld autoriteit en sociale bewijskracht toe te passen in de tips die we geven, kun je als bedrijf meer vertrouwen winnen bij je doelgroep en daarmee ook meer klanten werven.

Kortom, Mixel is dé oplossing voor iedereen die meer tijd en energie wil steken in andere belangrijke aspecten van hun bedrijf. Met de hulp van AI krijg je een contentkalender met social media tips die passen bij jouw bedrijf. Wil je ontdekken hoe het werkt? Meld je aan en probeer het geheel kosteloos.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉