Promoot jouw bedrijf met Mixel

Als grondverzetsbedrijf ben je niet dagelijks bezig met het bijwerken van je social media. Je aandacht gaat uit naar klanten. Maar nieuwe klanten vinden jou vandaag de dag wel via je social media-kanalen. Belangrijk dus om wel aandacht aan je socials te geven. Dit kan gemakkelijk en efficiënt met Mixel, de dienst die jou helpt bij het maken van een contentkalender voor jouw social media.

Probeer helemaal gratis! »

Social media tips voor Grondverzet

Met Mixel krijg je wekelijks een briefing met tips om jouw social media te updaten. Zo kun je bijvoorbeeld foto's en video's delen van het grote materieel van jouw bedrijf, en laten zien hoe jij met jouw team aan het werk bent om projecten af te ronden. Daarnaast kun je nieuwe projecten aankondigen en laten zien hoe jij bouwplaatsen voorbereidt en infrastructuur aanlegt.

Meer tijd voor jouw werkzaamheden

Door het gebruik van Mixel heb je meer tijd om je te focussen op jouw werkzaamheden. Je hoeft niet meer na te denken over wat je op jouw social media moet plaatsen, omdat Mixel jou hierbij helpt. Dit geeft jou meer tijd om snel en efficiënt te werken en om veiligheid en klantvriendelijke communicatie te waarborgen.

Bovendien biedt Mixel nog meer voordelen. Naast de contentkalender, kun je ook blogposts laten genereren op basis van jouw gekozen onderwerpen. Hierdoor kun je nog meer waardevolle informatie delen met jouw volgers en potentiële klanten.

Laat Mixel voor jou werken

Met Mixel kun jij jouw bedrijf optimaal promoten op social media, zonder dat je hier veel tijd en moeite in hoeft te steken. Dit geeft jou meer ruimte om je te focussen op jouw werkzaamheden en om jouw klanten tevreden te houden. Laat Mixel voor jou werken en ervaar de voordelen zelf!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉