Promoot je bedrijf met Mixel

Ben jij een fotograaf en wil je je bedrijf online promoten? Dan weet je vast hoeveel tijd het kost om je social media up-to-date te houden. Gelukkig is er nu een oplossing: Mixel. Mixel is een dienst waarbij je met behulp van AI een contentkalender kunt laten maken voor je social media. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over wat je post en wanneer.

Probeer helemaal gratis! »

Professionele uitstraling

Door gebruik te maken van Mixel creëer je een professionele uitstraling op je social media. Je krijgt elke week een briefing met tips en inhakers, zodat je altijd zonder moeite content hebt voor social media op jouw vakgebied.

Als fotograaf kun je bijvoorbeeld foto's delen van mooie shoots en opdrachten die je hebt gedaan. Ook kun je inspirerende ideeën delen voor fotoshoots en -opdrachten en tips geven hoe mensen hun privé-foto's kunnen verbeteren. Zo trek je niet alleen nieuwe klanten aan, maar blijf je ook top-of-mind bij je huidige klanten.

Tijdsbesparing

Het mooie van Mixel is dat je minder tijd hoeft te besteden aan social media, terwijl je wel meer zichtbaar bent online. Hierdoor houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken, zoals het maken van prachtige foto's en het snel kunnen schakelen voor opdrachten.

Daarnaast kun je met Mixel ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo ben je niet alleen actief op social media, maar ook op je eigen website. Bovendien draagt regelmatig bloggen bij aan een hogere positie in zoekmachines, waardoor potentiële klanten je sneller zullen vinden.

Flexibel en snel kunnen schakelen

Als fotograaf is het belangrijk om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen. Met Mixel hoef je je geen zorgen te maken dat je achterloopt op social media. Door gebruik te maken van de dienst ben je altijd up-to-date en kun je snel inspelen op actuele gebeurtenissen.

Kortom, met Mixel bespaar je tijd en krijg je een professionele uitstraling op social media en je website. Meld je aan en ontdek zelf de voordelen!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉