Ontdek Mixel: je persoonlijke assistent voor social media

Ben jij een drukbezette fotograaf die geen tijd heeft om dagelijks social media berichten te plaatsen? Of merk je dat jouw social media accounts wel een boost kunnen gebruiken? Dan hebben wij de oplossing voor jou: Mixel. Mixel is een online service die jou helpt bij het maken van een contentkalender voor jouw social media, en je daarnaast elke week van tips voorziet om jouw accounts up-to-date te houden. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw social media en kun je je volledig focussen op jouw fotografie opdrachten.

Probeer helemaal gratis! »

Altijd up-to-date met Mixel

Met Mixel ben je altijd up-to-date op social media. Je krijgt wekelijks een briefing met tips en inhakers om jouw accounts interessant te houden voor jouw volgers. Zo kun je inspirerende quotes delen, voorbeelden van mooie fotografie laten zien en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fotografie en beeldbewerking delen. Deze tips zorgen ervoor dat jij jouw volgers geĂ¯nteresseerd blijft houden en dat jouw accounts er altijd professioneel en up-to-date uitzien.

Focus op jouw fotografie opdrachten

Met Mixel hoef jij je geen zorgen meer te maken over het dagelijks plaatsen van social media berichten. Jouw contentkalender wordt namelijk automatisch voor jou gemaakt dankzij de hulp van AI. Hierdoor heb jij meer tijd om je te focussen op jouw fotografie opdrachten. Jouw social media accounts zien er altijd professioneel uit en jij zet jezelf neer als een expert in jouw vakgebied.

Social media tips voor fotografen

Als fotograaf wil jij jouw prachtige foto's laten zien aan jouw doelgroep. Met Mixel krijg je tips voor passende inhakers, op basis waarvan jij content kunt maken. Daarnaast kun je jouw volgers inspireren met tips voor het maken van mooie foto's. Zo bouw jij een band op met jouw volgers en verbeter je jouw relatie met klanten. Jouw social media accounts zijn namelijk bij uitstek geschikt om jouw klanten te laten zien wat jij kunt als fotograaf.

Wil je nog meer tijd besparen en ook jouw blog up-to-date houden? Met Mixel kun je zelfs blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo heb jij altijd nieuwe content voor jouw website en blijf je interessant voor jouw volgers.

Flexibel en professioneel

Als fotograaf ben je flexibel en kun je snel schakelen. Dit geldt ook voor Mixel. Mixel is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en past jouw contentkalender hierop aan. Met Mixel hoef jij je geen zorgen hoeft te maken over inspiratie voor jouw social media accounts. Zo kun jij je volledig focussen op jouw fotografie opdrachten en kun je succesvol zijn als fotograaf.

Kortom, met Mixel ben jij altijd up-to-date op social media en kun jij je volledig focussen op jouw fotografie opdrachten. Probeer Mixel nu uit en ontdek het gemak van een persoonlijke assistent voor social media.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig đŸ˜‰