Laat AI jouw social media contentkalender maken met Mixel

Ben je een drukbezet persoon en heb je weinig tijd om je social media up-to-date te houden? Dan hebben wij bij Mixel de perfecte oplossing voor jou! Met onze dienst laten we AI jouw contentkalender maken en ontvang je wekelijks een briefing met onder andere inhakers en tips om je social media te voorzien van interessante content. Zo hoef jij minder tijd te besteden aan het bedenken van onderwerpen en kun je je focussen op andere belangrijke zaken.

Probeer helemaal gratis! »

Financieel coach als voorbeeld

Neem bijvoorbeeld een financieel coach, die zich richt op budgettering, financiële planning en schuldbeheersing. Het creëren van content voor sociale media kan een tijdrovende klus zijn en daarom is Mixel een ideale partner voor dit soort bedrijven. Geef de controle uit handen en laat AI een contentkalender maken die gericht is op jouw specifieke doelgroep en bedrijf.

Social media tips

Als financieel coach wil je jouw potentiële klanten voorzien van waardevolle informatie en tips. Met Mixel kun je onder andere de volgende social media tips verwachten:

  • Advies over financiële planning en beleggen
  • Informatie over financiële producten en diensten
  • Tips voor het besparen van geld en het verlagen van financiële stress

Zo kun je jouw doelgroep bereiken en hen voorzien van waardevolle informatie. Naast het genereren van social media berichten, biedt Mixel ook de mogelijkheid om blogposts te laten genereren op basis van de contentkalender.

Bespaar tijd en focus op wat echt belangrijk is

Door gebruik te maken van Mixel hoef je minder tijd te besteden aan het bedenken van nieuwe ideeën voor je social media. Zo kun je meer tijd besteden aan wat er echt toe doet, zoals het helpen van klanten en het laten groeien van je bedrijf. Neem de controle terug over je tijd en maak gebruik van de voordelen die Mixel te bieden heeft.

Wil je meer weten over Mixel en hoe we jou kunnen helpen met het up-to-date houden van je social media? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉