Ontdek de voordelen van Mixel voor jouw social media strategie

Ben je een drukbezette eventmanager die geen tijd heeft voor het bijhouden van social media? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Met Mixel, onze AI-gestuurde dienst, ontvang je een contentkalender die volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Bovendien krijg je elke week een briefing met tips, waaronder inhakers, om jouw social media kanalen up-to-date en relevant te houden.

Probeer helemaal gratis! »

Meer tijd voor het evenement zelf

Als eventmanager is het van essentieel belang om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Door het gebruik van Mixel kun je deze focus behouden, terwijl je social media taken deels uitbesteedt. Je kunt immers vertrouwen op de inhoud van de contentkalender, waardoor je meer tijd hebt om te werken aan de succesvolle organisatie van jouw evenement.

Flexibel en creatief

Als evenementenlocatie is flexibiliteit en snel kunnen schakelen een must. Bij Mixel weten we als geen ander hoe belangrijk dit is en daarom bieden we je creatieve oplossingen. Mixel zorgt voor relevante content die jouw doelgroep raakt.

De beste social media tips

Met Mixel kun je rekenen op de beste social media tips die afgestemd zijn op jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien kun je met behulp van Mixel blogposts laten genereren op basis van de contentkalender, die je vervolgens kunt delen op alle sociale media kanalen, zoals Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook.

Ontdek de voordelen van Mixel

Ben jij klaar om jouw social media strategie te optimaliseren en meer tijd over te houden voor de organisatie van jouw evenementen? Ontdek dan nu de voordelen van Mixel en laat de AI helpen jouw social media te verbeteren. Probeer het nu, het kost niets.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉