Haal meer uit je social media met Mixel

Als event manager weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je evenementen goed te promoten. Social media is daarbij onmisbaar. Maar hoe houd je alles up-to-date en interessant voor je volgers? Het kost veel tijd en energie om je social media kanalen goed te onderhouden. Maar gelukkig is er nu Mixel: dé dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender op maat kunt laten maken. Zo heb jij meer tijd en ruimte om je te focussen op wat echt belangrijk is: het organiseren van succesvolle en unieke evenementen.

Probeer helemaal gratis! »

Organiseer succesvolle evenementen met Mixel

Als evenementenbureau weet je als geen ander dat een goede organisatie en planning essentieel zijn voor een geslaagd evenement. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook online goed zichtbaar bent? Met Mixel hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Je krijgt namelijk elke week een briefing met tips en inhakers om invulling te geven aan je social media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date en interessant voor je volgers.

Creëer klantgerichte content met Mixel

Bij een goed evenement hoort een persoonlijke aanpak. Dat geldt niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de content die je deelt op social media. Met Mixel kun je gemakkelijk en snel klantgerichte content creëren die aansluit bij de wensen van jouw volgers. Je kunt zelfs blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo ben je altijd verzekerd van interessante en relevante content.

Haal meer uit je social media met deze tips

Als event manager kun je met Mixel meer tijd en ruimte creëren voor andere belangrijke zaken, zoals het organiseren van evenementen. Maar welke social media tips kun je onder andere verwachten? Hierbij een aantal voorbeelden:

Aankomende evenementen

Deel foto’s, video’s en nieuwsberichten over aankomende evenementen. Zo blijven je volgers op de hoogte en zorg je voor een buzz rondom het evenement.

Succesverhalen

Deel succesverhalen van eerdere evenementen om mensen te inspireren en te laten zien wat je als evenementenbureau in huis hebt.

Interessante sprekers

Als evenementenbureau kun je vaak interessante sprekers strikken voor je evenementen. Deel informatie over deze sprekers en geef een sneak peek van wat bezoekers kunnen verwachten.

Kortom: met Mixel krijg je meer tijd en ruimte om te focussen op het organiseren van succesvolle en unieke evenementen. Laat de AI het werk doen en genereer klantgerichte en relevante content voor je social media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date en interessant voor je volgers. Je kunt onder andere Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Start vandaag nog met Mixel en haal meer uit je social media!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉