Ontdek de voordelen van Mixel voor jouw social media

Stel je voor: je hebt een drukke baan als elektricien. Je wilt graag online aanwezig zijn, maar hebt geen tijd of inspiratie om jouw social media kanalen up-to-date te houden. Gelukkig is er nu een oplossing: Mixel. Met Mixel kun je dankzij hulp van AI een contentkalender laten maken voor het up-to-date houden van jouw social media. Je krijgt elke week een briefing met tips om invulling te geven aan jouw social media, met o.a. inhakers.

Probeer helemaal gratis! »

Meer tijd voor jouw werk als elektricien

Door het gebruik van Mixel hoef je minder tijd te besteden aan het bedenken en plaatsen van social media content. Je kan je focussen op waar je goed in bent: het snel en adequaat oplossen van problemen en het aanleggen van nieuwe electra.

Sociale media tips voor jouw bedrijf

Naast het feit dat Mixel jouw contentkalender maakt, ontvang je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan jouw social media. Tips kunnen bijvoorbeeld zijn om eens content te plaatsen over veiligheidsadviezen bij elektrische installaties, het oplossen van een lastige elektriciteitsstoring en voorbeelden van duurzame elektriciteitsoplossingen. Door deze tips toe te passen op jouw social media kanalen, laat je jouw expertise zien en trek je potentiële klanten aan.

Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en blogposts

Mixel is niet alleen geschikt voor Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Je kunt ook blogposts laten genereren op basis van jouw contentkalender. Zo kun je jouw kennis en expertise delen met een groter publiek en jouw zichtbaarheid vergroten. Met Mixel hoef je geen social media expert te zijn om online succesvol te zijn.

Probeer Mixel nu

Heb je ook behoefte aan een up-to-date social media kanaal, zonder dat het veel tijd en moeite kost? Probeer dan nu Mixel. Focus op jouw werk als elektricien en laat Mixel het werk doen voor jouw social media.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉