Houd je social media up-to-date met behulp van AI

Als professional wil je je klanten altijd voorzien van de beste service. Helaas kan het bijhouden van je social media kanalen soms een uitdaging zijn, vooral als je druk bent met alle klussen voor je klanten Maar wat als we je vertellen dat je je social media kanalen kunt laten updaten zonder dat jij er veel tijd aan hoeft te besteden? Dat kan nu met Mixel!

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender kunt laten maken voor het up-to-date houden van je social media. Je krijgt elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers. Mixel neemt het saaie werk uit handen en zorgt ervoor dat je altijd relevant blijft op social media.

Wat kan je verwachten van de social media tips?

Als dakdekker wil je je klanten altijd op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Met Mixel ben je verzekerd van de nieuwste trends op social media, waaronder Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook en zelfs in blogposts. Je kunt bijvoorbeeld de nieuwste dakbedekkingsmaterialen delen en voorbeelden laten zien van bijzondere dakconstructies. Daarnaast kun je met deze tips ook je klanten informeren over het onderhoud van daken.

Met Mixel krijg je de kans om meer tijd te besteden aan je werk en minder aan social media. Dit betekent dat je meer tijd hebt om je te focussen op het leveren van hoogwaardige dakbedekking en veilig te werken. Dankzij AI kun je communicatie met je klanten verbeteren door regelmatig updates te plaatsen over je werk, nieuwe diensten en veelgestelde vragen.

Met Mixel kan je jouw social media kanalen up-to-date houden zonder dat het veel tijd en moeite kost. Je krijgt de kans om meer tijd te besteden aan je werk en minder aan social media. Meld je vandaag nog aan en probeer het direct.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉