Hoe Mixel jouw social media naar een hoger niveau tilt

Als copywriter weet jij als geen ander het belang van een goede en overtuigende tekst. Maar het schrijven van die teksten is slechts een onderdeel van het promoten van je bedrijf. Je moet ook zorgen dat je deze teksten op de juiste manier aan de man brengt, en daarbij is social media onmisbaar.

Probeer helemaal gratis! »

Maar, laten we eerlijk zijn, social media kan behoorlijk tijdrovend zijn. Het bedenken van interessante content, het maken van de visuals, het plannen van de berichten... Je hebt er soms gewoon geen tijd voor. Hier komt Mixel om de hoek kijken.

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender kunt laten maken. Zo heb je altijd een overzicht van welke berichten je wanneer moet plaatsen op jouw social media. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met bijvoorbeeld inhakers en inspirerende quotes. Zo blijf je altijd up-to-date en blijft jouw social media relevant voor jouw doelgroep.

Wat betekent dit voor jou als copywriter?

Dankzij Mixel heb je meer tijd om je te richten op jouw core business: het schrijven van aantrekkelijke en overtuigende teksten. Je hoeft je niet meer druk te maken over het bedenken van social media content en het plannen van de berichten. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld.

Welke social media kun je gebruiken met Mixel?

Met Mixel kun je berichten plannen voor Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Daarnaast kun je ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo word je nog beter gevonden door jouw doelgroep en kun je jouw expertise delen.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉