Maak kennis met Mixel: jouw persoonlijke social media-assistent

Als consultant weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf te promoten op social media. Maar laten we eerlijk zijn, het bijhouden van je social media kan soms voelen als een fulltime baan. Mixel is hier om je te helpen. Dankzij onze AI-gedreven dienst, creëren wij een contentkalender voor jouw bedrijf. En dat niet alleen, elke week ontvang je ook nog eens een briefing met tips om je social media up-to-date te houden met behulp van inhakers en andere handige tips.

Probeer helemaal gratis! »

Bij Mixel geloven we dat goede communicatie en samenwerking de sleutel is tot succesvolle social media. Daarom nodigen we je uit om ons te zien als jouw persoonlijke social media-assistent. Met Mixel krijg je meer tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt, zoals het geven van deskundig en professioneel advies en het oplossen van problemen voor je klanten.

Wat kan je verwachten?

Met Mixel krijg je toegang tot de beste social media-tips, die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf. Onze tips zijn onder andere gericht op het delen van artikelen en blogs over bedrijfsadvies, nieuwe service- en productaanbiedingen en klantcases en ervaringen met projecten.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om blogposts te laten genereren op basis van de contentkalender die we voor je hebben gemaakt. Zo heb je altijd iets te delen met je volgers.

Bij Mixel zijn we er trots op dat we een oplossingsgerichte en praktische aanpak hebben. We begrijpen dat jij als consultant je handen vol hebt aan je werkzaamheden, en daarom willen we je graag ontzorgen als het gaat om je social media. Laat ons je helpen om je bedrijf te laten groeien op social media.

Maak kennis met Mixel en ervaar zelf de voordelen die onze dienst biedt. We zijn er om jouw social media naar een hoger niveau te tillen!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉