Maak social media beheer een fluitje van een cent met Mixel

Bij het runnen van een communicatiebureau ben je altijd druk voor jouw klanten, en voorzie je hen van de beste communicatiematerial. Maar hoe voorkom je dat jouw eigen socials gedateerd raken? Dit is waar Mixel in beeld komt.

Probeer helemaal gratis! »

Mixel is een handige tool die je helpt bij het maken van een contentkalender voor je social media. Met behulp van AI krijg je elke week een briefing met tips voor invulling van je social media. Hierbij kun je denken aan succesvolle campagnes en tips voor een goede communicatiestrategie, inspirerende quotes en voorbeelden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing. Door het gebruik van Mixel heb je meer tijd om je te concentreren op je werk en je klanten.

Met Mixel kun je niet alleen je social media-accounts van Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook beheren, maar je kunt ook blogposts genereren op basis van de contentkalender. Zo hoef je niet meer uren te besteden aan het bedenken van inhoud voor je social media, maar kun je gericht te werk gaan en tijd besparen.

Als communicatieadviseur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing. Met Mixel krijg je elke week een briefing met tips en inhakers, zodat je altijd inspiratie hebt om je socials up-to-date te houden.

Probeer Mixel vandaag nog en maak social media beheer een fluitje van een cent.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉