Promoot je bouwbedrijf met Mixel

Ben jij druk aan het werk met alle bouwprojecten, maar heb je weinig tijd om je social media goed bij te houden? Dan hebben wij met Mixel de perfecte oplossing.

Probeer helemaal gratis! »

Met onze dienst kun je namelijk dankzij de hulp van AI een contentkalender laten maken, waarmee je altijd up-to-date bent op je social media kanalen. Bovendien krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers.

Meer tijd voor klanten en projecten

Dankzij de hulp van Mixel hoef je geen tijd meer te besteden aan het bedenken van social media posts. Hierdoor kun je je als timmerman beter focussen op waar je goed in bent.

Social media tips voor je Bouwbedrijf

Als bouwbedrijf zijn er verschillende onderwerpen waarover je kunt posten op social media. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afgeronde projecten: laat zien wat voor mooie projecten je hebt gerealiseerd en wat de mogelijkheden zijn voor potentiële klanten.
  • Duurzaam bouwen: steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid. Laat daarom zien welke duurzame oplossingen je in je projecten hebt verwerkt.
  • Tips en tricks voor (ver)bouwen: deel je kennis en expertise met je volgers door handige tips en tricks te delen over (ver)bouwen.

En het mooie is: met Mixel hoef je zelf niet eens na te denken over wat je gaat posten. Wij zorgen ervoor dat de contentkalender altijd up-to-date is en dat er genoeg variatie is in de onderwerpen die aan bod komen.

Meer dan alleen social media

Naast social media posts kun je met Mixel ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo kun je nog meer waardevolle informatie delen met je volgers en jezelf neerzetten als expert in je vakgebied.

Wil jij als bouwbedrijf ook meer tijd hebben voor je klanten en projecten en tegelijkertijd goed scoren op social media? Probeer dan nu Mixel en laat ons je helpen bij het up-to-date houden van je kanalen.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉