Laat Mixel je helpen bij het up-to-date houden van je social media

Ben jij ook altijd druk met het updaten van je social media? Ben je bang dat je iets mist of dat je niet genoeg post? Dan is Mixel de ideale uitkomst. Met Mixel hoef je je nooit meer zorgen te maken over het up-to-date houden van je social media. Dankzij onze AI kun je een contentkalender laten maken en krijg je elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media.

Probeer helemaal gratis! »

Als belastingadviseur is het belangrijk om je social media up-to-date te houden, zodat potentiële klanten weten waar je mee bezig bent en wat je voor hen kan betekenen. Met Mixel hoef je hier nooit meer veel tijd aan te besteden en kan je je focussen op waar je goed in bent.

Social media tips

Wil je weten welke tips je kunt verwachten bij het gebruik van Mixel? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1. Belastingnieuws en -updates delen

Door belastingnieuws en -updates te delen laat je zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en dat je deze kennis toepast in je werk. Dit kan potentiële klanten aantrekken en bestaande klanten geruststellen.

2. Tips en trucs voor belastingaangifte en -planning

Door tips en trucs te delen over belastingaangifte en -planning, laat je zien dat je verstand hebt van zaken en dat je graag wilt helpen. Dit kan potentiële klanten overtuigen om voor jou te kiezen en bestaande klanten laten zien dat je betrokken bent.

3. Klantreferenties en positieve beoordelingen delen

Door klantreferenties en positieve beoordelingen te delen, laat je zien dat je tevreden klanten hebt en dat je goed werk levert. Dit kan potentiële klanten overtuigen om voor jou te kiezen en bestaande klanten geruststellen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Meer tijd voor het echte wers

Dankzij Mixel hoef je dus nooit meer tijd te besteden aan het bedenken van content voor je social media. Hierdoor heb je meer tijd om je te focussen op waar je goed in bent. Wacht dus niet langer en probeer Mixel vandaag nog!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉