Promoot je architectenbureau met Mixel

Als architect ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Social media kan hierbij een geweldige tool zijn, maar het kan ook veel tijd en energie kosten om je accounts up-to-date te houden en interessante content te blijven posten. Gelukkig is er nu Mixel, een dienst die je hierbij helpt met behulp van AI.

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Met Mixel kun je gemakkelijk een contentkalender voor je social media laten maken. De AI achter de dienst selecteert de beste content om te posten en zorgt ervoor dat je altijd iets te delen hebt met je volgers. Bovendien ontvang je wekelijks een briefing met tips en inhakers om je social media te blijven inspireren.

Social media tips voor architectenbureaus

Als architectenbureau zijn er talloze manieren om je social media accounts interessant te maken voor je volgers. Hieronder vind je enkele tips om je te inspireren:

Nieuwe projecten delen

Alle architectenbureaus hebben voortdurend nieuwe projecten in ontwikkeling. Deel foto's en updates van je projecten om je volgers een kijkje achter de schermen te geven. Het delen van verhalen over je projecten is een geweldige manier om je publiek te betrekken bij je werk en hen te inspireren met je creativiteit.

Duurzaam bouwen

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema in de bouwsector. Deel informatie over duurzame materialen en technieken, en laat zien hoe je deze in je projecten hebt toegepast. Door duurzaamheid te omarmen, kun je je onderscheiden van je concurrenten en laten zien dat je geeft om het milieu.

Tips en tricks voor ontwerp en bouw

Als architect heb je veel kennis en expertise in huis. Maak gebruik van social media om deze kennis te delen en je volgers te helpen. Post tips en tricks over ontwerp en bouw, en beantwoord vragen van je publiek. Door jezelf te positioneren als een expert op je vakgebied, vergroot je je geloofwaardigheid en trek je mogelijk nieuwe klanten aan.

Meer tijd voor je werk als architect

Dankzij Mixel hoef je minder tijd te besteden aan het bedenken van social media content en het up-to-date houden van je accounts. Hierdoor houd je meer tijd over voor je werk als architect.

Blogposts genereren met Mixel

Naast het maken van een contentkalender voor je social media, kan Mixel ook blogposts genereren op basis van de contentkalender. Dit betekent dat je nog meer tijd bespaart en tegelijkertijd hoogwaardige content creëert voor je website.

Kortom, Mixel is een geweldige tool voor architectenbureaus die hun social media accounts willen verbeteren en tegelijkertijd meer tijd willen overhouden voor hun werk. Probeer het vandaag nog en zie hoe het je bedrijf kan helpen groeien!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉