Promoot jouw bedrijf met Mixel AI op social media

Als ARBO-adviseur ben jij altijd bezig met het adviseren van bedrijven over arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om betrouwbare adviezen te geven en goede communicatie te hebben met jouw klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook op social media goed en up-to-date voor de dag komt?

Probeer helemaal gratis! »

Gelukkig biedt Mixel AI de oplossing. Met deze dienst kun jij makkelijk een contentkalender laten maken, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het bedenken van berichten. Zo houd jij meer tijd over om je te focussen op wat echt belangrijk is: het adviseren van jouw klanten.

Social media tips

Maar wat voor tips kun je dan verwachten? Met Mixel AI krijg je elke week een briefing met inhakers en tips over onder andere veiligheid op de werkvloer, het creëren van een ergonomische werkplek en het voorkomen van beroepsziektes. Zo kun jij jouw volgers op social media informeren over belangrijke onderwerpen en laten zien dat jij de expert bent op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Daarnaast kun je met Mixel AI ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je geen tijd hebt om te schrijven, maar kun je toch je kennis delen met jouw volgers.

Maak gebruik van Cialdini's marketingprincipes

Als je Mixel AI gebruikt voor jouw social media, kun je ook gebruik maken van de marketingprincipes van Cialdini. Je kunt bijvoorbeeld de autoriteitsprincipe toepassen door jouw volgers te laten zien dat jij de expert bent op het gebied van arbeidsomstandigheden. Ook kun je het principe van schaarste toepassen door bijvoorbeeld een beperkt aantal plekken aan te bieden voor een workshop over veiligheid op de werkvloer.

Met Mixel AI maak jij het verschil op social media en laat jij zien dat jij de expert bent op het gebied van arbeidsomstandigheden. Meld je vandaag nog aan en laat jouw social media shinen!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉