Bespaar tijd met Mixel AI voor social media

Als animator weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om creatief te zijn en je te onderscheiden van de rest. Je wilt immers dat jouw animaties opvallen en een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je de tijd hebt om je te focussen op wat echt belangrijk is, terwijl je ook nog eens je social media up-to-date moet houden? Dat is waar Mixel je kan helpen.

Probeer helemaal gratis! »

Hoe werkt Mixel?

Mixel is een dienst die gebruikmaakt van AI om een contentkalender voor jouw social media op te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelgroep, jouw branche en belangrijke data en evenementen. Dit bespaart jouw tijd en zorgt ervoor dat jij altijd relevant blijft op social media.

Maar dat is niet alles. Elke week ontvang jij een briefing met tips om invulling te geven aan jouw social media. Dit helpt jou snel inspiratie op te doen voor content voor op jouw socials.

Waarom Mixel?

Met Mixel hoef je niet meer urenlang zelf op zoek te gaan naar relevante content en inspiratie voor jouw social media. Door de hulp van AI en de wekelijkse briefing kun jij je volledig focussen op waar jij goed in bent: creatieve en unieke animaties maken. Op deze manier kun jij jouw klanten de animaties bieden waar zij naar op zoek zijn.

Met Mixel kun je onder andere content creëren voor Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Daarnaast kun je ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo ben je niet alleen actief op social media, maar creëer je ook relevante content voor jouw website.

Start vandaag nog met Mixel!

De voordelen van Mixel zijn duidelijk: meer tijd om te focussen op creativiteit en unieke animaties, terwijl je social media up-to-date blijft en ook nog eens relevante content voor jouw website creëert. Begin nu met Mixel en ontdek hoe het jouw bedrijf kan helpen groeien.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉