Ontdek Mixel – jouw persoonlijke social media assistent

Als adviseur bij een adviesbureau ben jij altijd bezig met het geven van deskundig en professioneel advies aan klanten. Maar hoe houd je jouw eigen bedrijf up-to-date op social media? Het onderhouden van verschillende sociale media kanalen kost veel tijd en energie. Gelukkig is er nu Mixel, jouw persoonlijke social media assistent.

Probeer helemaal gratis! »

Wat is Mixel?

Mixel is een dienst waarmee je dankzij hulp van AI een contentkalender, voor het up-to-date houden van je social media, kunt laten maken. Je krijgt tevens elke week een briefing met tips om invulling te geven aan je social media, met o.a. inhakers.

Met Mixel bespaar je tijd en energie, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent: het geven van deskundig en professioneel advies aan jouw klanten. Mixel neemt het bedenken van inspiratie voor jouw sociale media kanalen uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken.

Welke social media kanalen worden ondersteund?

Mixel ondersteunt verschillende social media kanalen, waaronder Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. Maar dat is nog niet alles! Je kunt nu ook blogposts laten genereren op basis van de contentkalender. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het creëren van nieuwe content, dat doet Mixel voor jou!

Waarom kiezen voor Mixel?

Ontdek nu zelf de voordelen van Mixel en maak jouw social media kanalen up-to-date en relevant voor jouw doelgroep. Zo kun jij je blijven richten op het geven van deskundig en professioneel advies aan jouw klanten.

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉