Promoot jezelf als accountant met Mixel

Als accountant heb je al genoeg te doen. Het voeren van een boekhouding, het geven van financieel advies en het ondersteunen bij audits en belastingaangiften zijn slechts enkele voorbeelden van wat jouw werk omvat. Maar hoe zit het met je aanwezigheid op social media? Heb je daar ook tijd voor?

Probeer helemaal gratis! »

Mixel kan je helpen om op een efficiënte manier aanwezig te zijn op social media. Dankzij de hulp van AI maken wij voor jou een contentkalender, zodat je altijd up-to-date bent. Je krijgt bovendien elke week een briefing met tips om jouw social media-accounts te voorzien van interessante en relevante inhoud.

Meer tijd voor andere zaken

Dankzij Mixel hoef je minder tijd te besteden aan social media en heb je meer tijd over voor andere zaken. Zo kun je je focussen op dat waar jouw klanten om vragen.

Social media tips voor accountants

Als accountant kun je met jouw social media-accounts veel waarde bieden aan je volgers. Hieronder vind je enkele tips die je kunt verwachten in de wekelijkse briefing van Mixel:

Updates over wet- en regelgeving op het gebied van accounting

Als accountant ben je altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van accounting. Voel je vrij om deze kennis te delen met je volgers op social media. Zo laat je zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied en dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Tips voor financiële planning en belastingaangifte

Veel mensen hebben vragen over financiële planning en belastingaangifte. Jij als accountant kunt hen van waardevolle informatie voorzien. Geef tips en advies in jouw social media-posts en laat zien dat je een expert bent op dit gebied.

Succesverhalen van klanten en klantbeoordelingen plaatsen

Veel potentiële klanten willen graag weten wat ze kunnen verwachten als ze met jou in zee gaan. Laat daarom de verhalen van tevreden klanten spreken en plaats klantbeoordelingen op jouw social media-accounts. Zo bouw je aan vertrouwen en vergroot je de kans op nieuwe klanten.

Blogposts op basis van de contentkalender

Naast het up-to-date houden van jouw social media-accounts, kan Mixel ook blogposts voor je genereren op basis van de contentkalender. Zo kun je jouw expertise op het gebied van accounting nog meer delen en anderen van waardevolle informatie voorzien.

Kortom, met Mixel ben jij als accountant altijd up-to-date op social media, zonder dat het je veel tijd kost. Zo kun je je volledig focussen op jouw werkzaamheden en kunnen potentiële klanten je beter vinden. Probeer het nu en ontdek het gemak van Mixel!

Bekijk direct (en gratis!) een contentkalender op maat voor jouw bedrijf, en een social media-briefing. Meld je nu aan, en ontdek hoe je zonder moeite al je social media actueel houdt. Je hebt geen social media-bureau meer nodig 😉