Skip links

Ontdek alles over Mixel AI

Met Mixel AI maak je in een paar klikken slimme AI-assistenten. AI-assistenten gaan automatisch voor je het internet op om informatie te verzamelen, en kunnen met regelmaat prompts uitvoeren over de verzamelde data.

Zo maak je makkelijk je eigen AI-assistent die nieuws uit jouw sector verzamelt en het wekelijks voor je samenvat. Of een assistent die het aantal vacatures bij je concurrenten telt, zodat je kunt volgen hoe de zaken er daar voor staan.

Je hoeft het slechts één keer in te stellen, en daarna gaan de AI-assistenten voor je aan het werk.

Geen technische kennis nodig

Iedereen kan ermee werken

Je hoeft geen technische kennis te hebben, of iets te weten van AI, om je eigen slimme assistenten te kunnen maken.

Er zijn hele veel templates van assistenten en prompts beschikbaar binnen Mixel AI. Je klikt simpelweg aan welke taak je wilt laten uitvoeren door een AI, en je vult de gevraagde beschrijving in.

Bijvoorbeeld: om het nieuws van een website te laten verzamelen, hoef je alleen maar de link naar de site in te typen en te beschrijven (in het Nederlands) welke informatie je wilt laten verzamelen. Bijvoorbeeld een titel en samenvatting van ieder artikel.

AI kan e-mailen

Geen chat meer nodig

Hoe handig ChatGPT ook kan zijn, je moet er toch steeds weer aan denken om het te gebruiken.

Mixel AI werkt automatisch. Wil jij wekelijks een social media-briefing ontvangen? Of een samenvatting van recente klantreviews? Stel het in, en je ontvangt het wekelijks in je mailbox. Of dagelijks. Net wat jouw voorkeur heeft.

Laat voor je lezen

Mixel AI kan internetten

Mixel AI kan op door jou bepaalde tijden websites bezoeken. Bijvoorbeeld dagelijks nieuws van de meest relevante websites uit jouw branche verzamelen. Of alle sites van je klanten in de gaten houden, en je een seintje geven als er iets op staat dat voor jou relevant is.

Je hoeft niet meer zelf eraan te denken om bepaalde sites in de gaten te houden. Je kunt onze AI een opdracht geven om websites te scannen op bepaalde informatie. En als die er is, kan de AI de informatie opslaan voor verdere verwerking of jou een e-mail sturen.

Monitor trends

Data-analyse in een handomdraai

Eén van de krachten van AI is dat het razendsnel grote hoeveelheden gegevens kan analyseren.

Mixel AI kan veel gegevens voor je verzamelen op het internet, en die voor je analyseren.

Geef een simpele instructie, zoals: verzamel alle vacatures op deze veertig websites. Dan heb je binnen de kortste keren een aardige gegevensset.

Vervolgens kan Mixel AI maandelijks een analyse van de trends en ontwikkelingen in de gegevensset maken. Helemaal automatisch. Jij ontvangt het resultaat in je mailbox.

Verzamel data

En exporteer razendsnel naar Excel

Hierboven las je dat Mixel AI razendsnel gegevens voor je kan verzamelen. Dat wordt allemaal verzameld in gestructureerde tabellen.

Doordat Mixel AI altijd data gestructureerd verzameld kun je het heel eenvoudig exporteren. Je exporteert de gegevens bijvoorbeeld met één druk op de knop naar Excel.

Automatische inzichten

Krijg grafieken en samenvattingen

Data is pas waardevol als je er iets mee kunt. Daarom helpt Mixel AI je om eenvoudig inzichten te krijgen op basis van de gegevens die worden verzameld.

Verzamelde gegevens kun je laten weergeven in een grafiek, op het dashboard. Zo bouw je heel eenvoudig een dashboard vol met automatisch verzamelde inzichten. En wil je het geheel laten samenvatten, bijvoorbeeld op wekelijkse basis? Dat doe je ook moeiteloos binnen Mixel AI.