Zorgprofessional: een goede website laten maken doe je bij Mixel

Werk jij als zorgprofessional? Als diëtist, psycholoog, leefstijlcoach of therapeut? Dan heb je een goede website nodig waar jouw toekomstige cliënten je kunnen vinden. Bij Mixel maken we goede, professionele, websites voor onder andere professionals in de zorg. In dit artikel leggen we je graag uit hoe wij voor jou een goede website, voor een vaste lage prijs, kunnen maken.

Het gaat om jou

Jouw kennis en kunde zijn je product, en je website moet je helpen die professionaliteit over te brengen. Je website moet vragen van je (toekomstige) cliënten kunnen beantwoorden, bijvoorbeeld over het declareren van je diensten bij zorgverzekeraars. En je website moet mensen in contact brengen met jou, zodat ze bijvoorbeeld een afspraak maken of oriënterende informatie opvragen.

Een website van Mixel helpt jou om die informatie over te brengen. We maken een heldere structuur, die aansluit op het verhaal dat je wilt vertellen en de dienstverlening die jij aanbiedt. Ook zorgen we voor ruimte in het ontwerp voor logo’s van keurmerken en instanties waar jij bent aangesloten. Zodat je een website hebt die vertrouwen uitstraalt.

Een structuur die goed scoort in Google

De structuur en bijbehorende teksten maken we op zo’n manier dat je website goed te vinden gaat zijn in zoekmachines. Via zoekmachine-optimalisatie (SEO) zorgen we dat de pagina’s van je website makkelijk opgenomen kunnen worden door Google. Want: zoekmachines leveren vaak het meeste verkeer naar je website. Daarom is een goede aanwezigheid daarin noodzakelijk. Wij weten hoe dat werkt, en zorgen dat jouw website is ingericht om goed te scoren in de zoekmachines.

Kom in contact

Uiteindelijk moet het makkelijk zijn om een afspraak te maken. Heldere presentatie van contactgegevens, en een makkelijk contactformulier zijn daarom het minste dat je website moet bieden. Als je wilt kunnen we zelf een widget integreren van een afsprakenplanner, zoals Calendly, zodat mensen zelf een afspraak in jouw agenda kunnen plannen. Uiteraard: onderdeel van ons standaard-pakket, dus zonder extra kosten voor jou.

Op elk apparaat

Onze websites worden gemaakt zodat ze het goed doen op laptops en desktops, maar juist ook goed werken op mobiele telefoons. Dat heet responsive. Meer dan de helft van de Nederlanders gaat het internet op via zijn of haar smartphone. Een website die dat schermformaat ondersteunt is tegenwoordig noodzakelijk. Toegankelijkheid staat voorop bij een website die je bij Mixel kunt laten maken.

Wij zorgen voor een goede website

Wij zorgen voor een goede website. Zodat jij als professional in de zorg je cliënten de beste zorg kunt bieden. Wij weten hoe je goede websites maakt voor diëtisten, psychologen, coaches en therapeuten. En die kennis zetten we graag in om voor jou een professionele website te maken. Allemaal vanuit ons standaard-pakket, waar je op onze voorpagina meer over kunt lezen. We verwelkomen je graag als klant!