Hoger in Google met zoekmachine-optimalisatie via de Yoast SEO-plugin

Eén van de belangrijkste manieren om bezoekers op je website te krijgen is een goede positie in zoekmachines. Er zijn een aantal dingen die goed zijn in te stellen om goed vindbaar te raken in Google. En wanneer je goed vindbaar bent, plaatst Google je hoger in de zoekresultaten. Hoe hoger in de zoekresultaten, hoe meer mensen je website kunnen vinden.

Met de Yoast-plugin voor Wordpress zorg je dat je website bijna automatisch beter gaat scoren in Google. Yoast SEO regelt een aantal zaken op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en vindbaarheid, zonder dat je er extra handelingen bij krijgt.

Hoger in Google binnen 1 minuut

De Yoast SEO-plugin installeer je in een paar klikken, en dan ben je meteen klaar om betere teksten te schrijven! Zo scoor je eenvoudig hoger in zoekresultaten van Google.

Betere zoekmachine-optimalisatie met Yoast SEO

Je kunt Yoast SEO eenvoudig als plugin installeren. De plugin neemt je daaarna aan de hand met een aantal configuratie-opties. Nadat je de plugin hebt ingesteld krijg je bij het schrijven van een pagina automatisch informatie over hoe goed je artikel het doet op SEO-gebied.

Naar de Yoast SEO-plugin bij Wordpress

Betere vindbaarheid met Yoast SEO voor Google

De Yoast-plugin voor Wordpress is een gratis plugin. Wel biedt deze betaalde uitbreidingen. Die zijn handig, maar niet noodzakelijk. Met de gratis versie maak je je website al een heel stuk beter vindbaar. Door aan je vindbaarheid (SEO) te werken kom je hoger in Google, Bing en andere zoekmachines. Je verbetert je zoek-prestaties onder meer door:

  • Basis-gegevens goed te zetten voor Google
  • Een sitemap aan te bieden
  • Gegevens gestructureerd te delen
  • Handige weergave die je tips geeft hoe je teksten beter kunt schrijven voor zoekmachines
De Yoast SEO-plugin is eigenlijk een basis-vereiste voor elke website, omdat het zorgt dat de basis voor goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google op orde is.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.