Wordpress website laten maken

Een website die je zelf makkelijk kunt beheren, dat is Wordpress. Wordpress is een open source-systeem, waarbij je geen kosten voor het systeem zelf betaalt om het in te mogen zetten. Dat maakt het tot een van de populairste systemen om websites mee te maken, ter wereld.

Als je een Wordpress website wilt laten maken, dan ben je bij Mixel aan het juiste adres. Wij maken namelijk alle websites op basis van Wordpress. Niet alleen omdat dat voor ons makkelijk is, maar ook voor jou: je krijgt namelijk een heel makkelijke manier om je website te beheren. Je bewerkt eenvoudig teksten, voegt nieuwsberichten toe en plaatst foto’s op pagina’s.

Wordpress website maakt het voor jou goedkoper

Er zijn heel veel mensen, wereldwijd, die stukjes code schrijven voor Wordpress. Daarom hoeven we zelf weinig te programmeren, en kunnen we veel zaken hergebruiken die een ander al heeft gemaakt. Stel: Je wilt een contactformulier op je website, die jou een e-mail stuurt als iemand het heeft ingevuld. Zoiets bestaat, en kunnen we makkelijk in je website aanzetten. Dankzij Wordpress.

Doordat wij het niet voor jou hoeven te programmeren, scheelt dat heel veel kosten. Met een lage prijs voor het maken van je websitesite als gevolg. Daarom kunnen we heel voordelig een goede, professionele, website voor je maken, op basis van Wordpress.

De kosten om een wordpress website te laten maken

Mixel werkt met één pakket: het opzetten van je website kost 200 euro exclusief BTW. Daarna betaal je maandelijks een bedrag van 30 euro voor de hosting- en onderhoudskosten. Hiermee zijn wij misschien wel de meest transparante websitebouwer van Nederland. De prijs staat vooraf vast, dus je hebt geen offerte van ons nodig. Juist dankzij de inzet van Wordpress kunnen we zo voordelig websites maken.

We zorgen er tevens voor dat je een responsive website krijgt. Dat betekent dat je website er altijd goed uitziet: ongeacht of je ‘m nu bekijkt op een mobiele telefoon of op een laptop. De website schaalt mee naar het schermformaat. Een mobiel-vriendelijke website is belangrijk, want meer dan de helft van de mensen gaat het internet op middels hun smartphone.

Moet ik dan zelf m’n site vullen?

Je zult misschien denken: Leuk, dat Wordpress zo makkelijk is. Maar ik betaal jullie toch om mijn website te maken? Gelijk heb je. Wij vullen je site, en als onderdeel van ons basispakket doen we ook graag doorlopend aanpassingen aan je site, zoals het bijwerken van pagina’s of het plaatsen van een nieuwsbericht. Maar als je het zelf wilt doen, dan kan dat. Het is jouw website, jij bent in control.

Goed scoren in zoekmachines

Het voordeel van Wordpress is dat je het makkelijk inricht zodat je goed wordt gevonden in zoekmachines. Dat betekent dat er rekening wordt gehouden met SEO voor je website: zoekmachine-optimalisatie. Niet geheel onbelangrijk, want je wilt uiteindelijk dat je (potentiële) klanten je goed kunnen vinden via zoekmachines zoals Google en Bing. Wij zorgen daarvoor, en richten je site in conform de de laatste ontwikkelingen op SEO-gebied.

Ben je er klaar voor?

Wij wel! We gaan graag voor je aan de slag om een hele mooie website te maken voor een lage prijs. Op basis van Wordpress. Voordelig, maar toch de beste kwaliteit. Dat is Mixel.