Wix website maken (of Jimdo, Weebly, Strato of Jouwweb)

Er zijn heel veel diensten waarmee je zelf via internet een website kunt maken. In dit artikel leggen we je graag uit wat het verschil is tussen een website maken, en een website laten maken. Wix, Jimdo, Weebly, Strato en Jouwweb zijn allemaal voorbeelden van online diensten waarmee je makkelijk zelf een website kunt maken. Je betaalt vaak een maandelijkse vergoeding en je website is dan online.

Gedeeltelijk ontzorgd

Je wordt voor een groot deel ontzorgd: deze partijen bieden een dienst waarmee je zelf je website maakt. Je kiest een thema (uiterlijk), maakt de pagina’s aan en schrijft de teksten. Dat klinkt heel makkelijk en als je het gebruikt zul je ervaren dat het ook zo werkt.

Het is slechts een kwestie van je aanmelden, en alle stappen doorlopen. Er zijn heel veel bedrijven die op deze manier een bedrijfswebsite maken.

Oké, maar waarom zou ik dan voor Mixel kiezen?

Waarom zou je voor Mixel kiezen om een goedkope website te laten maken? Goede vraag! En als we het antwoord niet hadden, dan hadden we deze pagina niet geschreven natuurlijk ;)

Bij Mixel maken wij de website voor jou. We werken wel met veel standaard-onderdelen, waardoor we de prijs laag kunnen houden. Maar wij vullen de website voor jou, en zorgen dat alles goed staat ingesteld.

Zo lezen we bijvoorbeeld je teksten na, en zorgen we dat ze op zo’n manier op je website komen zodat je goed gaat scoren in zoekmachines zoals Google. Wij helpen je dus met zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Wij helpen je met aanpassen

En als je af en toe wat aan je website wilt hebben aangepast: dan stuur je ons gewoon een e-mail. Bij een online dienst, zoals Weebly, Strato of Wix dan moet je dat zelf doen. Bij Mixel ontzorgen we je dus net wat meer: je hoeft het niet zelf te doen. Dat is het grote voordeel.

En stiekem (eigenlijk: niet stiekem, we vertellen het hier gewoon) werken wij ook gewoon met een systeem waarmee je makkelijk websites kunt maken. Dat systeem heet Wordpress. Dat betekent dat, wanneer wij de site voor je maken, jij ook gewoon kunt inloggen in je eigen site en teksten kunt aanpassen, pagina’s kunt aanmaken en foto’s kunt toevoegen. En kom je er niet uit: we helpen je graag.

Onze overeenkomst

Er is een aspect waarin Mixel hetzelfde werkt als Wix, Weebly, Strato etc. Transparantie over de kosten: bij online diensten zie je vooraf wat je kosten gaan zijn. Dat is bij ons ook zo. Bij ons heb je geen offerte voor het maken van een website nodig: wij zijn transparant en open over onze kosten voor het bouwen van een website.

Mogen wij je helpen?

Lijkt het jou ook prettig om helemaal ontzorgd een professionele website te krijgen, maar wel met dezelfde voordelen als een online website bouwer? We gaan graag voor je aan de slag om een hele mooie website te maken voor een vaste lage prijs. Voordelig, maar mét een professionele website als resultaat. Dat is Mixel.