Je site versnellen: hoe vind je praktische tips?

Goed scoren in zoekmachines: er komt veel bij kijken. Maar hoe weet je waar jij je aandacht op moet richten? Daar zijn heel wat tools die je daarbij kunnen helpen. Ook Google biedt dergelijke tools.

Bijvoorbeeld een handig hulpmiddel die laat zien welke verbeteringen je kunt doorvoeren om je website sneller te laten laden. Hoe je die tool inzet, dat laten we je hieronder zien. Zo kun jij een snelle website maken die het goed doet in de zoekmachines.

Praktische tips vinden om je site sneller te maken

Je website sneller maken door een analyse van een handige Google-tool.

Inzichten om je website te versnellen

De PageSpeed Insights van Google geven je een inzicht hoe je je website kunt versnellen. Hoewel de oplossingen soms wat technisch kunnen zijn, geeft het je in elk geval een goed zicht in de huidige prestaties.

Open de PageSpeed Insights

Vind handreikingen om je Wordpress-website te versnellen

Met de PageSpeed Insights tool van Google krijg je heel makkelijk inzicht in de verbeterpunten voor de laadsnelheid van je website. Volg de link in het rode kader hierboven om naar deze tool te gaan. Vervolgens vul je de link naar je website in, en je krjigt van Google een uitgebreide analyse van punten waarop je de snelheid van je website kunt verbeteren.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.