Website laten maken in Hengelo

Ben je ondernemer in Hengelo? Deze pagina is voor jou! Wij zijn Mixel en maken met ons bedrijf professionele websites middels een heel voordelig en compleet aanbod. Dat doen we ook heel graag voor bedrijven uit Hengelo Op deze pagina leggen we je graag uit wat we voor je kunnen betekenen. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Heino, op nog geen uur rijden van Hengelo. We zijn dus bekend in de regio!

Wij werken als volgt

Mixel maakt mooi websites op basis van een standaard-aanpak, met een professionele uitstraling. Die standaard-aanpak betekent niet dat je geen unieke website ontvangt: wij passen elke website aan met teksten, kleuren en foto’s die horen bij het bedrijf waar we de site voor maken. Zo krijg je een unieke website, maar dankzij onze aanpak wel voor een heel voordelige prijs.

Ons aanbod is heel simpel. Transparantie en duidelijkheid staan voorop. Wij doen niet aan offertes, maar vermelden de kosten van het laten maken van een website gewoon op onze website. Geen verrassingen achteraf, want onze voorpagina toont wat je allemaal krijgt voor dat bedrijf. Het is een “Alles is inbegrepen”-concept. Je mag ons zelfs gewoon nieuwsberichtjes en foto’s mailen, en wij zorgen dat het op je site komt.

Zelf je site aanpassen, als je wilt

Wij kunnen een professionele website voor een heel voordelige prijs maken. Dat doen we door te werken met een standaard-systeem, dat wereldwijd wordt ingezet om websites te maken: Wordpres. Als je wilt kun je na oplevering ook zelf aanpassingen aan je site doen, want het is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Maar dat hoeft niet, wij passen het (zonder extra kosten) doorlopend graag voor je aan.

Website laten maken Hengelo

Mixel werkt door heel Nederland, want we zijn een online dienstverlener. Dat is de kracht van ons concept. We zijn er dus ook voor bedrijven en ondernemers uit Hengelo. Ben jij gevestigd in Hengelo en wil jij een nieuwe website? Mixel helpt je er graag bij. Met onze duidelijke en transparante formule kun je snel live: als je vandaag bestelt zijn we over drie werkdagen klaar! Benieuwd of dat dan heel duur is? We verklappen alvast: nee! Meer details lees je hier.

Mogen we voor je aan de slag?

We helpen je graag, ook al zijn we zelf niet in Hengelo gevestigd. Maar op minder dan een uur rijden van Hengelo is het leven niet heel veel anders: we spreken dezelfde taal ;) We kijken er naar uit om jou te helpen met een professionele website om vorm te geven aan jouw online ambities!