Website laten maken in Enschede

Ben jij met je bedrijf gevestigd in Enschede, en op zoek naar een passend bedrijf die voor jou een website kan maken? Dan ben je in je zoektocht op de juiste plek uitgekomen. Mixel is dé website-bouwer voor bedrijven uit Enschede. Wij zijn bedrijf met roots in Overijssel, en werken online door heel Nederland.

Hoe wij werken

Op basis van een standaard-formaat maken wij snel een professionele website voor jouw bedrijf. Onze aanpak zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan: wij werken volledig transparant en leggen op onze website alles helder uit.. De prijs van een website laten maken staat vooraf vast: je leest het gewoon hier op onze website.

Bij ons neem je een standaardpakket af. Je betaalt een maandelijkse vergoeding voor het onderhoud en het beheer van je website. Wil je iets aangepast hebben: stuur ons even een mailtje en we voeren het voor je door. Zonder dat je er meteen een rekening voor krijgt.

Wij ontzorgen jou

Ons doel is om jou te ontzorgen doordat wij een professionele website tegen lage kosten kunnen maken. Om dat te doen werken we onder meer met een standaard-systeem: Wordpress. Daarmee kunnen wij niet alleen snel je website maken, maar kun jij (als je dat wilt) ook zelf aanpassingen doorvoeren. Heel makkelijk, want het is een heel simpel systeem.

Ondanks dat we vanuit een standaard werken, maken we altijd een unieke website. We verwerken de kleuren en het logo van jouw organisatie, en zorgen natuurlijk dat er bijpassende foto’s op de site staan. Zo ademt de website helemaal de toon die jij als bedrijf wilt uitstralen.

Website laten maken Enschede

Wij bieden de oplossing voor elke ondernemer. Ook voor ondernemers uit Enschede. We helpen ieder bedrijf graag aan een professionele website tegen een lage prijs. Op een volledig transparantie manier. Dus: ben jij gevestigd in Enschede en wil jij de volgende stap zetten op internet? We gaan graag voor je aan de slag!

We helpen je graag

We helpen je graag, ook al zijn we niet in Enschede gevestigd. Maar op slechts een uur rijden van Enschede is het leven niet heel veel anders. En het internet zorgt natuurlijk dat je grenzeloos zaken kunt doen: ook met bedrijven buiten je eigen werkgebied. Mixel werkt door heel Nederland, omdat we alles via internet doen. We gaan ook graag voor jou aan de slag en helpen je met een voordelige professionele website!