Website laten maken in Almelo

Ben je ondernemer in Almelo? En wil je een website laten maken? Dan is Mixel het adres voor jou. Wij zijn bedrijf met roots in Overijssel, en werken online door heel Nederland.

Onze aanpak

Wij maken professionele websites op basis van een standaard-formaat. Dat zorgt ervoor dat we snel kunnen werken, en dat jij niet voor verrassingen komt te staan. De prijs van een website laten maken staat vooraf vast: je leest het gewoon hier op onze website.

Mixel werkt op basis van een pakket waarbij alles is inbegrepen. We maken niet alleen je website, maar we onderhouden ‘m ook. Zo kun je ons maandelijks gewoon mailen met vragen voor aanpassingen, zoals het wijzigen van foto’s, het toevoegen van een pagina of het aanpassen van een tekst. Wij voeren de wijziging voor je door, zonder extra kosten.

Geen zorgen

Ons doel is om jou te ontzorgen doordat wij een professionele website tegen lage kosten kunnen maken. Om dat te doen werken we onder meer met een standaard-systeem: Wordpress. Daarmee kunnen wij niet alleen snel je website maken, maar kun jij (als je dat wilt) ook zelf aanpassingen doorvoeren. Heel makkelijk, want het is een heel simpel systeem.

Ondanks dat we vanuit een standaard werken, maken we altijd een unieke website. We verwerken de kleuren en het logo van jouw organisatie, en zorgen natuurlijk dat er bijpassende foto’s op de site staan. Zo ademt de website helemaal de toon die jij als bedrijf wilt uitstralen.

Website laten maken Almelo

Kortom, met onze aanpak bieden wij een oplossing voor iedere ondernemer. Dus ben jij gevestigd in Almelo en wil jij een professionele website laten maken? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

Mogen wij je helpen?

Ondanks dat we niet in Almelo zijn gevestigd, helpen we je natuurlijk graag! Want het internet zorgt ervoor dat je grenzeloos zaken kunt doen: ook met bedrijven buiten je eigen werkgebied. Mixel werkt voor bedrijven uit heel Nederland, dankzij ons online concept. We gaan ook graag voor jou aan de slag en helpen je met een voordelige professionele website!