Je website bijwerken vanaf je mobiel met de Wordpress app

Je wilt de drempel om je website bij te werken zo laag mogelijk hebben. Want laten we eerlijk zijn: het is vaak niet de leukste taak om je website bij te werken. Wist je dat Wordpress ook beschikt over een app? Zo kun je heel makkelijk vanaf je telefoon een berichtje plaatsen op je Wordpress-website. Dat maakt het dan wel weer heel makkelijk om je website bij te werken.

De Wordpress-app gebruiken om je site bij te werken

Met de app op je telefoon wordt het bijwerken van je website wel heel erg makkelijk.

Wordpress in de App Store

Je kunt via de link hieronder naar de App Store gaan om de Wordpress app voor iOS te downloaden. Als je een Android-apparaat hebt, kun je ook zoeken op Wordpress in de Play Store. Er is immres ook een Android-app!

Ga naar de App Store

De Wordpress-app gebruiken om je site bij te werken

Met de Wordpress-app kun je heel eenvoudig je website bijwerken vanaf je telefoon. Je kunt de app downloaden uit zowel de Play Store van Google als uit de App store van Apple.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.