Een webinar organiseren in Wordpress

Een webinar is de uitgelezen kans om een grote groep geïnteresseerden in één keer te bereiken, voor kennisoverdracht of promotie van je producten en diensten. Je hebt een aantal zaken nodig om een webinar te organiseren, maar binnen Wordpress kun je dit heel eenvoudig doen. Allereerst heb je natuurlijk een informatiepagina nodig, waarbij je uitlegt wat je in het webinar gaat doen. Vervolgens moeten mensen zich hiervoor kunnen inschrijven. En als het moment daar is: dan moeten mensen toegang krijgen tot een pagina waarop je het webinar gaat geven.

Webinar organiseren in Wordpress

Laat bezoekers zich aanmelden voor een webinar, en geef toegang tot het webinar vanuit je website.

Een webinar organiseren met WebinarGeek

Je kunt met WebinarGeek eenvoudig een webinar organiseren. Het fijne is dat zij de mogelijkheid bieden om aanmeldformulieren makkelijk in te sluiten in je eigen website, en daarbij kan het ook heel eenvoudig in een Wordpress-website. Hoe dat precies werkt lees je via de link hieronder.

Webinargeek in Wordpress invoegen

Webinars organiseren vanuit Wordpress

Een webinar vergt een aantal zaken. Mensen moeten zich kunnen aanmelden. Jij moet kunnen communiceren met je deelnemers. En je wilt natuurlijk een live-video kunnen uitzenden op het moment dat de webinar plaatsvindt. Daarom is het aan te raden hiervoor een speciale webinar-dienst te gebruiken, zoals WebinarGeek. Deze dienst kost wel geld, maar biedt verschillende pakketten afhankelijk van de grootte van je publiek.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.